fbpx

Vi har flere forskellige menuer som spænder fra den helt klassiske julefrokost til retter med et strejf af jul. I kan vælge at bestille bord og mærke julestemningen i vores restaurant eller få det som take-away (ud af huset) og nyde maden derhjemme.

Vælg imellem 3 menuer:

Små lækkerier med et strejf af jul.
Pris pr. person 295, (Ud af huset 250,-)

  • Julesild fra Lykkeberg med friskrørt karrysalat
  • Koldrøget Færøsk laks med syltede æbler og peberrodscreme
  • Chili og hvidløgsstegte tigerrejer vendt med ananas og melon
  • Rosa stegt andebryst med ristede druer og balsamico
  • Rødkålssalat med friske figner, brombær og røgede mandler 
  • Mørbradbøffer med skovens svampe a la creme
  • Små ovnstegte kartofler, stegt med citrus, timian og havsalt
  • To gode Unika oste med oliven og appelsinsyltede nødder med et strejf af kanel
  • Risalamande med vanilje, hakkede mandler og hjemmelavet kirsebærsovs

Traditionel julefrokost.
Pris pr. person 295,- (Ud af huset 250,-)

  • Julehjertesild fra Lykkeberg med friskrørt karrysalat
  • Dybstegte friskpaneret rødspættefilet med grov remulade og citron
  • Vores gravad laks med dild, fennikelfrø, allehånde og enebær samt rævesauce
  • Lækre håndpillede rejer, smilende æg og hjemmerørt mayonnaise
  • Kokkens tarteletter med høns i asparges
  • Julemedister med grønlangkål og god julesennep
  • Mørbradbøffer med skovens svampe a la creme
  • Flæskesteg med sprøde svær og mormors rødkål kogt med æbler og solbær
  • To gode Unika oste med oliven og appelsinsyltede nødder med et strejf af kanel
  • Risalamande med vanilje, hakkede mandler og hjemmelavet kirsebærsovs

Juleplatte.
Pris pr person 179,- (Ud af huset 150,-)

  • Julesild fra Lykkeberg med friskrørt karrysalat
  • Dybstegte friskpaneret rødspættefilet med grov remulade og citron
  • Julemedister med grønlangkål og god julesennep
  • Flæskesteg med sprøde svær og mormors rødkål, kogt med æbler og solbær
  • To gode Unika oste med oliven og appelsinsyltede nødder med et strejf af kanel
  • Risalamande med vanilje, hakkede mandler og hjemmelavet kirsebærsovs