fbpx

Aften

Traditionel kromad

Aften

Serveres fra kl. 17.00

Alle vores gæster bydes velkommen med friskbagt brød og lækre tapenader

// Forreter //

Varmrøget laks fra Flyvefisken på Ebeltoft Havn

Med flødestuvet spinat, citron og friske krydderurter
Hertil friskbagt brød og tapenader
115,-

Håndpillede rejer

Med smilende æg, friskrørt mayo, sprød salat og ørredrogn. 
Hertil friskbagt brød og tapenader.
115,-

Gratineret gedeost

På bund af sprøde salater og bagte æbler,
honning og persillepesto samt røgede mandler. Hertil friskbagt brød og tapenader
98,-

Carpaccio af okseinderlår

Tynde skiver af okse på en bund af Bornholmsk sennepsdressing. Toppet med god olivenolie, ristede pinjekerner, friskrevet parmesan og sprøde salater. Hertil friskbagt brød og tapenader
98,-
Børnemenu

Det er muligt at vælge imelle mfriskpaneret fiskefilet, kokken frikadeller eller pølser fra byen salgter. Hertil pommes frites samt frisk frugt og grønt.
78,-

// Hovedretter //

Dagens fisk (spørg tjeneren)

Serveres på bygotto med syltede selleri, blomkål, grønne asparges og ærter toppet med friske krydderurter. Hertil cremet fiskesauce smagt til med pastige
225,-

Pandestegt friskfanget rødspætte

Med små nye kartofler, citron, friskhakket persille og smørsauce.
198,-

Stegt unghane

Serveres med sommerkål vendt i syrnet fløde, bagte hvidløg, stegte tomater og syltede rødløg, toppet med friske kryddderurter.
Hertil cremet svampesauce og små nye kartofler.
215,-

Steak af oksemørbrad

Det bedste stykke af mørbraden. Super lækkert, mørt og smagfuldt . Serveres med blomkål, grønne asparges og ristede kejserhatte, grønærter og syltede rødløg, toppet med friske krydderurter. Hertil friskrørt sauce bearnaise og pommes frittes.
275,-

Mellem Jyders wienerschnitzel

”Den obligatoriske ret som aldrig forlader os”
Med brasede kartofler, grønne ærter og ”wienerdreng” citron, peberrod og kapers. Hertil smørsovs
198,-
Bygotto

(Denne ret kan laves vegansk)
Bygotto med syltede selleri, blomkål, grønne asparges og ærter. Ristede kejserhatte og syltede rødløg. På toppen friske krydderurter.
275,-

// Desserter //

Mellem Jyders chokoladekage

Lækker cremet chokoladekage i to lag, bagt helt uden mel.
Serveret med frisklavet vaniljeis og hindbær sylt.
89,-
Hjemmelavet daimiskage

På sprød mandelbund. Hertil hindbær sylt og knasende pekannødder.
89,-
Rabarber trifli 

Syrlige rabarber, havreknas og den søde cremede råcreme.
89,-

Fem udvalgte gode danske oste 

Serveret med appelsin syltede valnødder og gode oliven
Hertil friskbagt brød og smør
125,-

// Tre retters menu//

Varmrøget laks fra Flyvefisken på Ebeltoft havn
På bund af flødestuvet spinat, toppet med citron og friske krydderurter
Hertil friskbagt brød og tapenader

Helstegt oksemørbrad
Super lækker, mør og smagfuld oksemørbrad
Serveres med sommerkål vendt i syrnet fløde, bagte hvidløg, stegte tomater og syltede rødløg. Toppet med friske krydderurter.
Hertil friskrørt sauce bearnaise  og små nye kartofler.

Rabarber trifli
Syrlige rabarber, havreknas og den søde cremede råcreme.
På toppen – årstidens friske bær.

Pris to retter 265,-
Pris tre retter 295,-

Åbningstider

Alle ugens dage
12:00 – 23:00

RESERVATIONER
Ring
(+45) 86 34 11 23

Selskaber

Større selskaber eller arrangementer?

Ring

(+45) 86 34 11 23

Eller send en mail til:

peter@mellemjyder.dk