fbpx

Om os

 

Træd et skridt tilbage i tiden og kom væk fra nutidens stress og jag. Kom ind og oplev stemningen i vores smukke gamle stuer eller nyd solen i den idylliske gårdhave.

 

Vores historie

Mellem Jyder

I hjertet af Ebeltoft kun få meter fra det gamle rådhus ligger Restaurant Mellem Jyder, hvis historie går tilbage til 1610. Vi er en lille familie, der driver restauranten. Vi holder åbnet året rundt, både for frokost og aftenservering.

Christina og Peter

Lidt om restauranten
Restaurant Mellem Jyder er indrettet i en af de ældste ejendomme i Ebeltoft og kan skrive historie helt tilbage til 1610. Ejendommen blev oprindelig opført til landbrug, men har i årenes løb huset så forskellige hverv som skole, toldbod og postkontor.

I sin fornemste periode, den første halvdel af det 19. århundrede, tjente bygningen som embedsbolig for distriktskirurg Neve, en farverig skikkelse om hvem Ebeltoft har mange beretninger.

Da redaktør Sven Hansen i 1959 opdagede det smukke bindingsværkshus, var det i en sørgelig stand.

Og det skyldes for en stor del hans indsats, at vi i dag kan byde vore gæster velkommen i en kro, der er restaureret ned til mindste detalje og som gennem sin indretning, sine møbler og billeder og mange antikviteter, stilfærdigt og hyggeligt fortæller historien om svundne tider og livsvilkår.

Åbningstider

ALLE UGENS DAGE
fra 12.00-22.00

RESERVATIONER
Ring
(+45) 86 34 11 23

Selskaber

Større selskaber eller arrangementer?

Ring

(+45) 86 34 11 23

Eller send en mail til:

peter@mellemjyder.dk