fbpx

Ti små lækkerier

Vores gæster efterspørger af og til alternative måder at afholde en fest på, hvor man går lidt væk fra de traditionelle tre retters menuer eller middags buffeter.

Så her er vores bud på, hvordan en frokostfest også kan se ud og forløbe – med en anderledes servering:

Serveringen af de små retter, foregår på den måde at alle retter bliver anrettet på små fade og serveret direkte på bordet. Således gæsterne kan smage lidt af hvert.

Middagen bliver serveret i et roligt tempo så det er muligt at nyde middagen lidt længere. Alt imens snakken går lystigt rundt om bordet.

// Ti små lækkerier //

Lynstegt lun i hjertesalat skål med mango, æble og rødløg.

Kold røget Færøsk laks på bund af æblesalat toppet med peberrodscreme og ristede kapers.

Carpaccio af Skagen skinke med solkyssede tomater, syltede løg og artiskok.

Toast med svampe a la creme drysset med bredbladet persille og parmesan.

Salat med tigerrejer vendt i ananas og melon, forårsløg og koriander.

To stk. lammekrone med rosmarin, stegte kartofler og tzatziki.

Friske grønne asparges rullet med sprødstegt Skagen skinke.

Stegt perlehøne langtidsbagte tomater og mangochutney.

Vesterhavsost og gammelknas med små oliven og syltede nødder.

Rabarber trifli med haver knas og luftig råcreme.

Der er friskbagt brød og tapenader til det hele
Pris pr. per 298,-

Åbningstider

Alle ugens dage
12:00 – 23:00

RESERVATIONER
Ring
(+45) 86 34 11 23

Selskaber

Større selskaber eller arrangementer?

Ring

(+45) 86 34 11 23

Eller send en mail til:

peter@mellemjyder.dk