86 34 11 23
Åbent frokost og aften
Juulsbakke 3 | 8400 Ebeltoft

Om Mellem Jyder

Vores historie går tilbage til år 1610.
I hjertet af Ebeltoft kun få meter fra det gamle rådhus ligger Restaurant Mellem Jyder, hvis historie går tilbage til 1610. Vi er en lille familie, der driver restauranten. Vi holder åbnet året rundt, både for frokost og aftenservering.

Vi servere god traditionel dansk kromad, med et strejf af tidens trend.

Vi fokusere på gode friske råvarer, gerne fra lokalområdet, tilberedt i respekt for godt køkkenhåndværk.

Nyd f.eks. en tapas tallerken og et glas kold hvidvin i gårdhaven mellem stokroser og pæretræer.

Eller tag plads i de små stuer på slagbænken under lysekronen og nyd et stykke med kokkens hjemmelavede leverpostej med syltede rødbeder, svampe og bacon og en velskænket fadøl..

Træd et skridt tilbage i tiden og kom væk fra nutidens stress og jag. Kom ind og oplev stemningen i vores smukke gamle stuer eller nyd solen i den idylliske gårdhave.

Lidt historie om restauranten
Restaurant Mellem Jyder er indrettet i en af de ældste ejendomme i Ebeltoft og kan skrive historie helt tilbage til 1610. Ejendommen blev oprindelig opført til landbrug, men har i årenes løb huset så forskellige hverv som skole, toldbod og postkontor.

I sin fornemste periode, den første halvdel af det 19. århundrede, tjente bygningen som embedsbolig for distriktskirurg Neve, en farverig skikkelse om hvem Ebeltoft har mange beretninger. Da redaktør Sven Hansen i 1959 opdagede det smukke bindingsværkshus, var det i en sørgelig stand. Og det skyldes for en stor del hans indsats, at vi i dag kan byde vore gæster velkommen i en kro, der er restaureret ned til mindste detalje og som gennem sin indretning, sine møbler og billeder og mange antikviteter, stilfærdigt og hyggeligt fortæller historien om svundne tider og livsvilkår.

Kontakt Mellem Jyder

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon:
8634 1123
Udfyld nedenstående formular og du bliver ringet op af Peter eller Christina:
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked:    
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Mellem Jyder | Juulsbakke 3 | 8400 Ebeltoft | Tlf.: 86341123