86 34 11 23
Åbent frokost og aften
Juulsbakke 3 | 8400 Ebeltoft

3-retters menuer eller forret,buffe,dessert

3 Retters menu
Forret, Hovedret, Dessert                 269,-

Buffe kun hovedret                                225,-
Buffe forret + hovedret                       245,-
Buffe hovedret + dessert                    245,-
Buffe forret, hovedret, dessert       269,-

Vælg 1 forret
vælg 3 slags kød
vælg 3 salater
vælg 1 kartoffel
vælg 1 dessert

HAR MAN ANDRE ØNSKER, KONTAKT VENLIST CHRISTINA,
NÆSTEN ALT KAN LADE SIG GØRE

Forretter:

Laksetatar
med havens krydderurter

Gratineret torsk
på bund af piment, kerner og rødløg dertil fiske sauce

Carpaccio
af Slagter Munch skinke med rucola, rødløg, cornichoner og parmesan

Carpaccio
af okse med god oliven olie, balsamico, frisk basilikum og parmesan

Røget hellefisk
på bund af rucola, avokado og æbler

Italienske pølser
og oste med oliven tapenade, tomat pesto og surt

Varmrøget laks
med flødestuvet spinat

Forretten serveres på tallerken

Hovedretsbuffeten:
Helstegt oksemørbrad
med rødvinssauce (tillæg 20 kr pr person)

Oksefilet
med peber sauce

Helstegt lammekølle
med tzatziki

Ovnbagt unghane
med mango og æble chutney

Farseret perlehøne
med svampe sauce

Tigerrejer
stegt i chili og hvidløg

Kalvefilet
med skysauce

Glaseret skinke
med spinat

Ovnbagt laks
med små gulerødder

Salater til hovedretsbuffeten:
Mellem Jyders kartoffelsalat,
kapers, soltørrede tomater, forårsløg og bredbladet persille

Tomatsalat,
solmodne tomater i forskellige farver, feta, oliven, forårsløg og basilikum

Den lune, grønne bønner,
peberfrugter og æbler stegt på panden og drysset med søde nødder

Den lækre,
ovnbagte asparges rullet med parmaskinke på bund af rucola og friske bær

Årstidens salat,
forskellige grønne salater med årstidens frugter og bær

Den rustikke,
rodfrugter bagt i ovnen med citron, honning og frisk mynte

Den friske,
grønne salater, avokado, mango og mozzarella

Pasta basta,
frisk pasta, basilikums pesto, de gode soltørrede tomater og parmesan

Friskbagt brød
og tapanade til det hele

Desserter:
Fire gode oste,
to hårde oste og to bløde oste med gode oliven, syltede nødder og havtornsylt

Brownies
med nødder dertil hindbær sorbet

Mellem Jyders chokoladekage
med is og bær

Lakrids marengs
med flødeskum og årstidens frugter og bær

Friske jordbær
med is, fløde og sukker

Hjemmelavede pandekager
med vanilje is

Tiramisu
lavet udfra gammel italiensk opskrift

Hjemmelavet islagkage
med frisk frugt

Dessert tallerken
bestående af mandelfragilite, rabarbertrifli og hjemmelavet is

Desserten serveres på tallerken

Kontakt Mellem Jyder

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon:
86 34 11 23
Udfyld nedenstående formular og du bliver ringet op af Peter eller Christina:
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked:    
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Mellem Jyder | Juulsbakke 3 | 8400 Ebeltoft | Tlf.: 86341123